kulturnet logo

Bedste Chaiselong: Se top 4 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde chaiselong. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle chaiselong tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Arizona U-sofa M. Chaiselong, Antracit (Vendbar)

 • Dagens pris: 9999,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 17499.00, nu kun 9999,-.
  Du sparer 7500 kr. / 42 %
 • Fundet hos MyHomeMøbler.dk

Vores første anbefaling er “Arizona U-sofa M. Chaiselong, Antracit (Vendbar)” som lige nu er på tilbud hos MyHomeMøbler.dk.

Her er prisen sat ned med 42 % og kan altså fås for kun 9999,- – en besparelse på 7500 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Arizona u-sofa er en ekstra stor og vendbar sofa med chaiselong.
Den fås med antracitgråt stof med høj slidstyrke og ben i naturfarvet egetræ.
Det er muligt at tilkøbe nakkestøtte til sofaen.
Nakkestøtte kan tilkøbes her.
Og en matchende puf kan du finde…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

2: Nagano Sovesofa M. Chaiselong, Antracit (Højrevendt)

 • Dagens pris: 5999,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 10499.00, nu kun 5999,-.
  Du sparer 4500 kr. / 42 %
 • Fundet hos MyHomeMøbler.dk

Anden anbefaling har vi fundet hos MyHomeMøbler.dk, hvor du kan købe Nagano Sovesofa M. Chaiselong, Antracit (Højrevendt) til kun 5999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sofa i antracitgråt stof med chaiselong.
Der er mulighed for at benytte sofaen som sovesofa, og som sovesofa kan den få følgende liggemål 142 x 208 cm. Den er med magasin til bl.a.
sengetøj og er inkl. tre rygpuder.
Denne model er højrevendt.
Husk! Den si…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

3: Nagano Sovesofa M. Chaiselong, Antracit (Venstrevendt)

 • Dagens pris: 5999,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 10499.00, nu kun 5999,-.
  Du sparer 4500 kr. / 42 %
 • Fundet hos MyHomeMøbler.dk

Næste anbefaling er “Nagano Sovesofa M. Chaiselong, Antracit (Venstrevendt)”.

Dagens bedste tilbud på “Nagano Sovesofa M. Chaiselong, Antracit (Venstrevendt)” har vi fundet hos MyHomeMøbler.dk hvor prisen lige nu er 5999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sofa i antracitgråt stof med chaiselong.
Der er mulighed for at benytte sofaen som sovesofa, og som sovesofa kan den få følgende liggemål 142 x 208 cm. Den er med magasin til bl.a.
sengetøj og er inkl. tre rygpuder.
Denne model er venstrevendt.
Husk! Den…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

4: Dora Sofa M. Chaiselong, Antracit (Venstrevendt)

 • Dagens pris: 7999,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 13499.00, nu kun 7999,-.
  Du sparer 5500 kr. / 40 %
 • Fundet hos MyHomeMøbler.dk

Sidste produkt på vores liste er Dora Sofa M. Chaiselong, Antracit (Venstrevendt) som vi har fundet til 7999,- hos MyHomeMøbler.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot 3 personers sofa med chaiselong i antracitgråt stof.
Sofaen er med sorte runde træben og er monteret med justerbar nakkestøtte, der er med til at give sofaen kant.
Sofaen er venstrevendt.
Husk! Den side chaiselongen er i, når du står foran sofaen er…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste chaiselong i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse chaiselong:

Dyreste Chaiselong på listen er Dubai U-modulsofa M. Chaiselong, Mørkegrå Velour (Venstrevendt) fra MyHomeMøbler.dk med en pris på 17999.00. Billigste udvalgte Chaiselong er vidaXL chaiselong med pude kunstlæder rødvinsfarvet som du kan købe for 1215.00 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 16784 kr. – de 4 Chaiselong vi har fundet koster i gennemsnit 422870 kr.
Ovenstående Chaiselong data og priser er hentet fra 6 butikker (MyHomeMøbler.dk, Hoejgaardbrugskunst.dk, ES Furniture, byhornsleth.dk, Boboonline.dk, Hjemmets). Alle Chaiselong tilbud er opdateret i dag 16-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Chaiselong guides:

Fandt du ikke det rigtige Chaiselong blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Chaiselong:

Savner du et sted at ligge og tage et hvil? Eller måske savner du et smukt og stilfuldt element i din boligindretning? Det kan også være, at du savner lidt ekstra komfort i din sofa? Hvis det er tilfældet, så læs endelig med her. Vi giver dig nemlig nogle bud på, hvordan en chaiselong samt en sofa med chaiselong kan forsøde din tilværelse lidt ekstra

Hvad er en chaiselong?

Det franske ord ”chaiselong” er et udtryk for en lækker og lang stol, man kan bruge til at få et hvil eller henslængt ligge i, mens man slapper godt af.

I dag vil den være at sammenligne med en daybed, men forskellen på de to er, at en chaiselong har et ryglæn, hvilket ikke er tilfældet for en daybed. Når man taler om en chaiselong i dag, er det ofte i forbindelse med en sofa. Her er chaiselongen så at sige ”det lange sæde” for enden af sofaen, hvor man kan sidde helt udstrakt med benene, mens ryggen stadig støttes af sofaens ryglæn

Hvad er fordelene ved at købe en chaiselong?

Fordelene ved at købe en chaiselong – her forstået som stolen – er, for det første, at en sådan stol findes i mange forskellige stilfulde designs. Chaiselonger er elegante stole, der er kendetegnet ved at være løftet fra gulvet, således at der er luft under.

Dette bevirker også, at den relativt store stol slet ikke virker tung. Stolen bringer i stedet et stilfuldt og anderledes element ind i din boligindretning. Herforuden er chaiselongen det oplagte sted at tage et eftermiddagshvil, nyde en god kop kaffe eller læse i din yndlingsbog.

Det er en stol med afslapning og komfort i højsædet og dermed perfekt til dig, der nyder at slappe godt af, når du kommer hjem fra en lang arbejdsdag

Hvilke typer af chaiselonger findes der?

Hvilestolen er enormt elegant og stilfuld og findes i flere forskellige designs.

Man kan eksempelvis vælge en chaiselong i læder.

Læder er et naturmateriale, som altid vil være elegant og klassisk. Læderet er desuden let at holde, og det kræver ikke ret meget vedligehold. Du kan finde læderchaiselonger i forskellige farver, som eksempelvis sort eller naturbrun.

Er du til et mere ”blødt” udtryk, som samtidig lægger sig tæt op ad tidens boligtrends, så kan du med fordel vælge en chaiselong i velour. Disse findes ligeledes i forskellige farver, blandt andet i sart lyserød eller i sort. Velour giver et anderledes udtryk i hjemmet

Hvorfor skal jeg vælge en sofa med chaiselong?

Som nævnt ovenfor taler man ofte om sofaer med chaiselong.

Spørgsmålet er nu, hvorfor man med fordel kan vælge en sofa med chaiselong? Hertil må du spørge dig selv, hvorvidt du elsker at sidde med benene oppe, når du sidder i sofaen? Det elsker du formentligt. Ofte ser man nemlig, hvordan folk placerer deres ben på sofabordet, en lille puf, der står foran sofaen eller lignende.

Dette, fordi det bare er meget bekvemt og afslappende.

En sofa er et sted, hvor man slapper af.

Et sted, man smider sig i for at se en god film, og hvor man derved ofte sidder i en længere periode ad gangen. At vælge sofaer med chaiselonger er således et mere behageligt alternativ til at smide benene op på sofabordet.

 

Bliver en sofa chaiselong ikke let for voldsom?

Når du overvejer af investere i en sofa med chaiselong, så er det væsentligt, at du først gør dig nogle overvejelser om dine pladsforhold. Det er klart, at en sofa med ekstra benstøtte fylder mere end en traditionel sofa. Når det er sagt, så skal du ikke være bange for, at en sofa med chaiselong kommer til at virke for voldsom, såfremt du har vurderet, at du har plads til den.

En sådan type af sofa er nemlig ikke på nogen måde ”tungere” end en anden sofa. Er du alligevel lidt bekymret, så kan du med fordel vælge en sofa, der er løftet godt fra jorden via dens ben. På den måde er der luft under sofaen, hvilket altid er en fordel, når man ønsker at skabe et let møbelarrangement.

Sådan kan du altså nyde din chaiselong på bedst mulige vis

VIDEOER: Inspiration & Vejledning af Chaiselong’er

Napoli Hjørnesofa med Chaiselong

IKEA Sofaseng med Chaiselong

VIMLE 3-pers. Sofa med Chaiselong (sådan samles den)

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk