kulturnet logo

Bedste Cello: Se top 4 (opdateret december 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde cello. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle cello tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Romp Cello Vibrerende Æg – Koral

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Sinful.dk.

Her kan “Romp Cello Vibrerende Æg – Koral” fås til 299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Forkælelsesinstrument og træningsredskab i ét! Vibro balls Cello fra ROMP med 10 forskellige vibrationstilstande, der giver spændende variation til bækkenbundstræning og vaginal forkælelse.
Tilstandene kan nemt styres ved at trykke på en knap for enden af…

Se hos Sinful.dk ❯❯

2: Arvada MC760L-12 cello 1/2

Anden anbefaling har vi fundet hos DanGuitar.dk, hvor du kan købe Arvada MC760L-12 cello 1/2 til kun 2999,- kr.

Se hos DanGuitar.dk ❯❯

3: Team Strings Cello lærebog

Næste anbefaling er “Team Strings Cello lærebog”.

Dagens bedste tilbud på “Team Strings Cello lærebog” har vi fundet hos DanGuitar.dk hvor prisen lige nu er 169,- kr.

Se hos DanGuitar.dk ❯❯

4: Alice A013-1 violin/cello/kontrabas-harpiks

Sidste produkt på vores liste er Alice A013-1 violin/cello/kontrabas-harpiks som vi har fundet til 29,- hos DanGuitar.dk.

Se hos DanGuitar.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste cello i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse cello:

Dyreste Cello på listen er Yamaha Silent Cello (Natur) fra SoundStoreXL.dk med en pris på 16770.00. Billigste udvalgte Cello er Alice A013-1 violin/cello/kontrabas-harpiks som du kan købe for 29.00 hos DanGuitar.dk. Forskellen på de to priser er 16741 kr.
Ovenstående Cello data og priser er hentet fra 6 butikker (Sinful.dk, DanGuitar.dk, SoundStoreXL.dk, vvs.dk, Evermart.dk, Music2you). Alle Cello tilbud er opdateret i dag 05-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

En cello er det instrument, hvor tonerne ligger tættest på den menneskelige stemme. Derfor bruges dette instrument også ofte i forbindelse med korsang. Det er blandt strygeinstrumenterne et tenor-instrument.

Celloen har sin oprindelse i Italien. Den har en blød og varm klang og bruges ofte også sammen med andre instrumenter. Den bliver hovedsageligt brugt i klassisk musik, men kan også sagtens bruges i andre sammenhænge.

Er du interesseret i at samle instrumentet op og begynde dit spil? Vi har lavet en købsguide til dig, der gerne vil anskaffe sig sådan et strygeinstrument

Populære celloer

Hvad er en cello?

Der findes mange forskellige typer og variationer af celloer, men ens for dem alle er, at de er strygeinstrumenter. Strengene på instrumentet stemmes C, G, D, A. Selve instrumentet består af et dæk, en hals, bund og sider, hvilket udgør selve kroppen af instrumentet.

Herudover er der et gribebræt, en strengeholder, og så er der selvfølgelig også selve strengene. Når man skal spille på instrumentet bruger man en bue, til at stryge strengene med

Hvilken cello skal jeg købe?

Hvilken cello, du skal vælge, afhænger af flere ting. Det er et relativt dyrt instrument, og prisen på den, du vælger, hænger typisk også sammen med kvaliteten, samt størrelsen. Nogle har også præferencer, i forhold til valg af træsorter. En fuld-størrelse koster typisk i omegnen af 10.000 kroner.

De fleste er lavet af træ, hvor der kan være forskel på, hvilken type træ man bruger til hvilke dele. Noget træ giver andre egenskaber end andet type træ, hvilket også har en indflydelse på prisen. Man kan både købe masseproducerede celloer og nogle rigtig fine håndlavede, som laves helt fra bunden. Herudover er det i nyere tid også blevet populært med en lydløs version, ligesom det også er med så mange andre klassiske instrumenter.

Denne type har ikke en krop, men er åben og tilsluttes til enten et headset eller forstærker.

Hvis du bor i en lejlighed eller et område, hvor det er et problem med støjniveauet, så kan du vælge en lydløse version, så du ikke forstyrrer naboer

Hvilken størrelse cello skal jeg købe?

Når du skal vælge størrelse, så kan du typisk gå ud fra din alder eller højde. De fås ned til 1/8 størrelse.

De typiske størrelser er 1/8, 1/4, 1/2, 3/4 og 4/4. Der findes også en 7/8 størrelse, men da denne er meget tæt på at være fuld størrelse, ses disse ikke så ofte. Du kan bruge dette som en vejledning, til at finde den rette størrelse:

  • 1/8: Alderen fra 4 til 6 og/eller højde under 131 cm.
  • 1/4: Alderen fra 5 til 7 og/eller højde under 131 cm.
  • 1/2: Alderen fra 7 til 11 og/eller højde mellem 131 og 151 cm.
  • 3/4: Alderen fra 11 til 15 og/eller højde mellem 151 og 164 cm.
  • 4/4: Alder fra 15 og op og/eller højde over 164 cm.
Selve buen, man bruger til at spille med, kan også fås i forskellige størrelser, der passer til størrelsen på instrumentet