kulturnet logo

Bedste Børneguitar: Se top 0 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde børneguitar. Vi har udvalgt de 0 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 0 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle børneguitar tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Flere produkter.

De 0 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste børneguitar i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse børneguitar:

Dyreste Børneguitar på listen er fra med en pris på . Billigste udvalgte Børneguitar er som du kan købe for 10000 hos . Forskellen på de to priser er -10000 kr. – de 0 Børneguitar vi har fundet koster i gennemsnit NAN kr.
Ovenstående Børneguitar data og priser er hentet fra 0 butikker (). Alle Børneguitar tilbud er opdateret i dag 08-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

En guitar er en af de mest populære instrumenter, der findes i verden, og der findes et væld af forskellige typer, udgaver og mærker. En guitar er et instrument, som mange starter med, hvis de gerne vil lære at spille på et instrument.

Et almindeligt strenginstrument kan dog, for de fleste børn, være svær at håndtere grundet sin størrelse, hvorfor man også nu laver børneguitarer.

Læs med her for at få mere viden omkring guitarer til børn, og hvordan du finder frem til den rette model, der passer bedst til dine behov

Hvad er forskellen på en børneguitar og en almindelig guitar?

I bund og grund så er et almindeligt strenginstrument og en børneguitar opbygget på samme måde. Der er selvfølgelig den helt tydelige forskel i størrelsen, hvor et strenginstrument til børn vil være betydeligt mindre, end en almindelig til voksne. De mindre dimensioner gør det nemmere for børn at håndtere, og det er en rigtig god måde for børn at stifte bekendtskab med og skabe interessere for instrumenter og musik. Hvad enten det er den ene eller den anden, så har en guitar som regel 6 strenge.

På et almindeligt strenginstrument stemmes disse som standard i tonerne E, A, D, G, B, E.

Børneguitarer stemmes, grundet sin størrelse typisk anderledes. På en almindelig miniguitar ville strengene typisk skulle stemmes i A, D, G, C, E, A. Der findes et hav af forskellige typer og modeller, dog vil det oftest være sådan, at instrumenterne til børn, vil være lavet mere robuste og ikke nær så fine, da de typisk skal kunne holde til en lidt mere hård behandling. Du kan se en lang række børneguitarer på børneguitar.dk.

Hvilke forskellige former for børneguitarer findes der?

Der findes rigtig mange forskellige variationer og modeller, alt afhængig af aldersgruppe og præferencer. Grunden til, at børn ikke bare spiller på et almindeligt instrument, er fordi, de er for store, specielt for et barn under 10 år

Miniguitar

Den mest almindelige størrelse børneguitar er en miniguitar, der har cirka samme størrelse som en ukulele. De henvender sig bedst til børn i alderen fra 4-8 år, hvor mange, når de bliver ældre, skifter over til en almindelig guitar. Denne type er der også rigtigt mange voksne, der køber og bruger på rejser, da den fylder mindre og er nem at have med på farten.

Legetøjsguitar

Til de små børn under 4 kan man få det, der hedder en legetøjsguitar. Her er der ikke så stort fokus på kvalitet, da disse er lavet for at skabe interesse og nysgerrighed og for, at børn kan få en fornemmelse for musik og rytme. Herudover findes der også mange andre størrelser, som typisk henvender sig til en lidt mere snæver aldersgruppe så som 1/2 størrelse (7-10 år), 3/4 størrelse (10-14 år) og 7/8 størrelse (11-16 år).

Hvilke typer børneguitar kan man købe?

Langt de fleste børneguitarer vil oftest være klassiske guitarer (også kaldet spansk klassisk guitar), da disse laves med nylonstrenge. På en western guitar bruger man stålstrenge, hvilket kan være hårdt for fingrene på børn.

Derfor kan der også være svært at finde børneguitarer, specielt til små børn, der ikke er med nylonstrenge. Herudover, så kan man også få en børneelguitar, da det kan være svært at spille på en almindelig elguitar, hvis man er under 10 år. Mange børn drømmer om at blive rockstjerner, og dette er en god mulighed for at give sig i kast med drømmen.

Disse bruges også nogle gange af voksne, da de er meget nemmere at have med rundt

Hvad koster en børneguitar typisk?

Der kan være stor forskel på prisen alt afhængigt af materialer, kvalitet, og hvilken type man er ude efter. De koster dog typisk meget mindre end de almindelig instrumenter, og i langt de fleste tilfælde vil man kunne få en god børneguitar i prislejet omkring de 500 kroner op til et par tusinde

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk