kulturnet logo

Bedste Børge Mogensen Stol: Se top 0 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Børge Mogensen stol. Vi har udvalgt de 0 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 0 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Børge Mogensen stol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Flere produkter.

De 0 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Børge Mogensen stol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Børge Mogensen stol:

Dyreste Børge Mogensen Stol på listen er fra med en pris på . Billigste udvalgte Stol er som du kan købe for 10000 hos . Forskellen på de to priser er -10000 kr. – de 0 Børge Mogensen Stol vi har fundet koster i gennemsnit NAN kr.
Ovenstående Børge Mogensen Stol data og priser er hentet fra 0 butikker (). Alle Børge Mogensen Stol tilbud er opdateret i dag 08-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Stol guides:

Fandt du ikke det rigtige Stol blandt de 0 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Stol:

Hvad enten du søger den ultimative loungestol, som du tilbagelænet kan nyde aftenskaffen i, eller om du savner lidt liv ved spisebordet med nogle nye stole, så kan du med fordel kigge efter en Børge Mogensen stol. Er du i gang med at indrette boligen for første gang? Eller det kan være, at du blot trænger til lidt fornyelse i dit hjem? Et sted at starte, er med den perfekte stol, som kan være med til at forvandle dit hjem fuldstændigt. Nedenfor finder du en guide over, hvilke forskellige stole Mogensen har designet samt hvorfor, det er en fordel at købe netop en sådan stol

Hvad kendetegner Børge Mogensen stole?

Børge Mogensen er en dansk møbeldesigner, der siden 1930’erne har været at finde på landets tegnestuer.

Blandt andet har Mogensen være leder af FDB’s tegnestue, hvor han her designede nogle helt ikoniske og klassiske Mogensen møbler, der altid har været, og stadig er, elsket af det danske folk. Mogensen er generelt glad for at udnytte naturens materialer, når han designer sine møbler. Børge Mogensens stole er ingen undtagelse.

Derfor kan man forvente at finde stole i både lyst og mørkt træ samt lækkert kernelæder, der ligeledes er at finde i forskellige nuancer og farver. Alt sammen bliver sammenlagt i et klassisk design med stilrene linjer

Hvilke forskellige Børge Mogensen loungestole findes der?

Den danske møbeldesigner har designet forskellige stole, der kan karakteriseres som loungestole – altså en stol, der er kendetegnet ved at sætte komforten i front og tillade den enkelte henslængt at sætte sig heri. Eksempler på Mogensen designs, der opfylder denne karakteristik, er blandt andet ”Jagtstolen”.

Denne stol var faktisk Mogensens første trækonstruktion af mere fri karakter.

Dette betyder også, at stolen har et tilbagelænet ryglæn, der sikrer, at man ikke behøver at sidde helt rank op og ned, når man benytter den. Desuden er både sæde og ryglæn i smukt kernelæder, der er fastsat med messingspænder for et fuldendt design.

Et andet eksempel på en loungestol, er den ikoniske ”Den Spanske Stol”.

Stolen er et udstillingsstykke i sig selv. Inspirationen hertil fik møbelarkitekten, da han selv var på ferie med sin familie i Spanien. Denne inspiration førte til, at Mogensen i 1958 lancerede ”Den Spanske Stol”. Stolen, der blandt andet har smukke og brede armlæn, var en del af en ny tendens, hvor Mogensen forsøgte at få danskerne til at se, at bordet ikke nødvendigvis skulle være det centrale element i et rum, men at det kunne være et andet børne mogensen møbel. Dette centrum blev således indtaget af den ikoniske stol, der i dag er enormt populær

Hvilke Børge Mogensen stole er velegnet rundt om spisebordet?

Leder du efter den perfekte spisebordsstol? Børge Mogensen har designet nogle af de mest fantastiske spisebordsstole, som du sent vil blive træt af.

Dette skyldes, at Mogensens stole har et klassisk og stilrent design, der passer ind i de nye nordiske boligtendenser, men som samtidig rummer en vis nostalgi. Tilsammen udmunder det sig i den ideelle spisebordsstol.

Du kan blandt andet med fordel overveje af investere i ”Folkestolen”, som er en enkel og stilfuld træstol med sæde i flet, der første gang blev præsenteret i 1947. En anden valgmulighed er den såkaldte ”Søborg Stol”, der har et simpelt formsprog og udelukkende er udformet i træ. I dag findes spisebordsstolen i både oliebehandlet og sort- eller røglakeret eg

Hvorfor skal jeg købe en Børge Mogensen stol?

En Børge Mogensen stol er en klassisk stol, som er moderne i dag og om 10, 20 eller 30 år. Med en Mogensen stol får du et udstillingsstykke i sig selv, som kan være med til at skabe liv, varme, sjæl og stilrenhed i din bolig. De mange muligheder for valg af stole, gør det let at finde den stol, der passer til lige netop dit hjem – og kombinerer du også stolen med en børge mogensen sofa er du helt sikker på at få et lækkert look i hjemmet.

Dette, hvad enten du mangler en enkelt stol, der kan gøre aftenerne mere bekvemme, eller mangler flere stole, der fint kan passe rundt om dit spisebord.

Og ønsker du en dag ikke længere at have stolen/stolene i din bolig, så kan du forvente et flot afkast på den brugte stol. Disse er nemlig i høj kurs, både herhjemme og i udlandet. Du kan derfor roligt investere i en klassisk Børge Mogensen stol

Mere om Børge Mogensen (video)

I videoen her kan du på lige over 2 minutter komme endnu dybere ind i Børge Mogensens stole og hele hans designverden.

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Børge Mogensen:

Er du vild med Børge Mogensen, men Stol var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Børge Mogensen: