kulturnet logo

Bedste Beurer Blodtryksmåler: Se top 5 (opdateret december 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Beurer blodtryksmåler. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Beurer blodtryksmåler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Beurer BM40 Blodtryksmåler

  • Dagens pris: 399,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 649,-, nu kun 399,-.
    Du sparer 250 kr. / 38 %
  • Fundet hos Helsebixen.dk
  • Mærke: Beurer

Vores første anbefaling er “Beurer BM40 Blodtryksmåler” som lige nu er på tilbud hos Helsebixen.dk.

Her er prisen sat ned med 38 % og kan altså fås for kun 399,- – en besparelse på 250 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Beurer BM 40 Blodtryksmåler er let at bruge og let at aflæse med sin XL skærm. Denne blodtryksmåler måler automatisk blodtryk og puls fra overarmen.
Den kan memorere 2 x 60 målinger.
I måleren sidder en WHO indikator, som grafisk viser blodtryksværdierne….

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Beurer BM35 Blodtryksmåler

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe Beurer BM35 Blodtryksmåler til kun 549,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rigtig fin og klinisk valideret blodtryksmåler til overarmen fra Beurer.Fuldautomatisk blodtryks- og pulsmåler med et lækkert oplyst og letlæseligt display samt en arytmi detektor, som giver en advarsel, hvis din hjerterytme er uregelmæssig.Beurer BM 35 B…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: Manchet til Beurer Blodtryksmåler BM26 og BM40 (L / XL)

  • Dagens pris: 199,- kr.
  • Fundet hos Helsebixen.dk
  • Mærke: Beurer
  • Størrelse: xl

Næste anbefaling er “Manchet til Beurer Blodtryksmåler BM26 og BM40 (L / XL)”.

Dagens bedste tilbud på “Manchet til Beurer Blodtryksmåler BM26 og BM40 (L / XL)” har vi fundet hos Helsebixen.dk hvor prisen lige nu er 199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
BLODTRYKSMÅLER Denne Beurer manchet er i størrelsen X-Large og måler 30-42 cm. Beurer manchet kan benyttes til blodtryksmåling på overarmen.
Det er vigtigt at er den præcise til netop dig, da det er vigtigt for den præcise blodtryksmåling.
X-Large man…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

4: Beurer BC32 Blodtryksmåler til Håndled

Produkt nummer 4 på vores “Beurer blodtryksmåler-liste” er Beurer BC32 Blodtryksmåler til Håndled som du lige nu kan købe for 399,- hos Helsebixen.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Rigtig god blodtryksmåler til brug på håndledet.Fuldautomatisk blodtryks- og pulsmåler med et lækkert letlæseligt display og arytmi detektor, som giver en advarsel, hvis din hjerterytme er uregelmæssig.Beurer BC 32 Blodtryksmåler gemmer dine målinger med…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

5: Manchet til Beurer Blodtryksmåler BM44 (L)

Sidste produkt på vores liste er Manchet til Beurer Blodtryksmåler BM44 (L) som vi har fundet til 199,- hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mangler du en manchet til din blodtryksmåler BM44 fra Beurer?…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Beurer blodtryksmåler i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Beurer blodtryksmåler:

Dyreste Beurer Blodtryksmåler på listen er Beurer blodtryksmåler – BM 93 fra Coop.dk med en pris på 1599.00. Billigste udvalgte Blodtryksmåler er Manchet til Beurer Blodtryksmåler BM26 og BM40 (L / XL) som du kan købe for 199.00 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 1400 kr.
Ovenstående Beurer Blodtryksmåler data og priser er hentet fra 7 butikker (Helsebixen.dk, Coop.dk, Apuls.dk, Viivaa.dk, Med24, Plusshop.dk, Den Intelligente Krop). Alle Beurer Blodtryksmåler tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Blodtryksmåler guides:

Fandt du ikke det rigtige Blodtryksmåler blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Blodtryksmåler: