Flowerpot Lamper

Flowerpot lamper

Velkommen til - vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Flowerpot lamper fra mange af de billigste shops fra Danmark, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik - så slipper du for selv at skulle finde hvert produkt på hver enkelt butik.

Seneste Flowerpot lamper

Vi vil gerne vise de mest opdaterede tilbud på Flowerpot lamper i 2021, og derfor har vores robot i nat helt selv kravlet mange sikre danske onlinebutikker igennem for gode priser. Dem kan du se lige her på Kulturnet.dk. Vi håber der er et godt tilbud du kan bruge, og beklager hvis robotten har lavet fejl (den er ikke helt trænet endnu).


Så er der ikke flere billige Flowerpot lamper for i dag - hvis der var nogle du kunne bruge kan du klikke ind på den enkelte butik for at læse mere om leveringspris og leveringstid.

Vi håber du vil fortælle andre om Kulturnet.dk - så bliver vi meget taknemmelige.

Det vil hjælpe os til at vise gode Flowerpot lampe ilbud til endnu flere danskere.


I Danmark er vi vilde med dansk design i vores indretning. Dette både hvad angår stole, borde, sofaer og pyntedimser – men især havd angår lamper. Der findes et væld af forskellige designerlamper, og det kan derfor være svært at vælge mellem de mange flotte designs.

Hvis du kunne tænke dig en lækker lampe i dansk design, som både er pæn, klassisk i sit look, og ikke er den dyreste lampe på markedet, så kan Verner Pantons Flowerpot lamper være et godt bud på belysning i dit hjem

Populære Flowerpot Lamper

I hvilke modeller kan jeg købe en Flowerpot lampe?

Flowerpot lampen er en klassisk designerlampe designet af den danske og anerkendte designer Verner Panton. Lampen har et simpelt, stilet og samtidig tidsløst design, hvilket gør, at den stadig er populær i dag, mange år efter den fik sin oprindelse. Lampen fås i både flere forskellige størrelser og modeller. Især populært er det at have den klassiske pendel model hængende over spisebordet eller på kontoret. Dog fås den blomster-inspirerede lampemodel også som bordlampe med flere forskellige typer af fødder, hvis man blot ønsker at have en lille lampe stående på skrivebordet eller i vindueskarmen

Hvilke farver fås Flowerpot lamperne i?

Lamperne fås i alverdens farver, så der er lidt for enhver smag. Det er især populært at kombinere lamperne i de farvede retro styles med nutidens moderne og nordiske look.

Disse fås i diverse pangfarver så som både gul, orange, grøn med mere. Vil man gerne have fat i den flotte lampemodel, men er ikke så meget til de skrigende farver, så fås den også i ganske almindelig sort eller i de mere eksklusive farver som kobber eller sølv. Så hvad end man er til de originale retro 60’er-farver, eller man vil holde sig til det mere stilistiske og simple nordiske look, er flowerpot lamperne lavet til enhver indretningsstil

Hvor kan man købe Flowerpot lamper?

Som med så mange andre designervare, skal man betale lidt ekstra for den gode kvalitet og det lækre design, f.eks. en flowerpot bordlampe nu engang er.

Afhængig af størrelse og model koster lamperne som regel mellem 1.000-4.000kr. Her skal man dog huske på, at man får et klassisk stykke dansk design, man kan have mange år endnu, hvis ikke resten af livet.

Hvis man kigger efter lamperne online, kan man også være heldig at finde dem på tilbud til en billigere pris.

Skulle man alligevel gå hen og blive træt af lampen, kan det klassiske design som regel sælges videre, da der i Danmark findes et enorm brugtmarked, når det kommer til designervare. Mange ønsker blot at få fat på de lækre designs til billige penge, til trods for der kan være slidtage eller brugsspor


Se også: