Børge Mogensen Sofa

Børge mogensen sofa

Hvis du leder efter Børge mogensen sofaer behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde hvert produkt på forskellige onlinebutikker, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Dagens Børge mogensen sofa Tilbud

Vores robot har i nat helt automatisk kravlet adskillige billige danske forhandlere igennem for opdaterede priser og tilbud på Børge mogensen sofaer, og har fundet nedenstående produkter til os her på Kulturnet.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).


Det var dagens produkter

Så er der ikke flere billige Børge Mogensen sofaer for i dag - hvis der var nogle du kunne bruge kan du klikke ind på den enkelte forhandler for at læse mere om leveringspris og leveringstid. Vi håber du vil fortælle bekendte og venner om Kulturnet.dk - det vil være en kæmpe hjælp.

Det vil hjælpe os til at vise gode Børge Mogensen sofa ilbud til endnu flere danskere.


Drømmer du om en skøn designersofa, der kan pryde dit hjem? Og er du til et klassisk, stilrent design, der samtidig vægter funktionalisme og holdbarhed? Så kan du med fordel vælge at investere i en Børge Mogensen sofa. Den danske møbelarkitekt har gennem sin kreativitet formået at skabe nogle af landets mest eftertragtede og ikoniske sofaer.

Nedenfor finder du alt, du skal vide, når du ønsker at købe en sådan designersofa.

Hvad kendetegner en Børge Mogensen sofa?

Børge Mogensen er en dansk møbelarkitekt, der generelt er kendt for sine funktionelle møbeldesigns.

Kendetegnene for Børge Mogensens sofaer er, at de har et meget let udtryk. Dette skyldes, at de alle er løftet fra gulvet, hvilket giver plads til luft under det møbel, som ofte fylder allermest i dagligstuen.

Denne luft forhindrer dermed sofaen i at virke tung. Herforuden er sofaerne klassiske og stilrene.

De har ikke for mange ”features”, men holder sig i skarpoptrukne linjer, der, sammen med materialevalget, ofte bestående af naturmaterialer, forbinder sig i en sofa med et stilrent, dog blødt og hjemligt design

Hvilke forskellige typer af Børge Mogensen sofaer findes der?

I sin tid som møbelarkitekt har den dygtige dansker skabt et rigt udvalg af sofaer. For blot at nævne visse, findes blandt andet modellen ”2213”.

Dette er en trepersoners-sofa, hvor missionen var at skabe den ideelle familiesofa. Ligesom Mogensens andre sofadesigns, er også denne hævet fra gulvet, har skarpe linjer, men har dog en blød linje i sofaens gavl, der bryder det stringente udtryk og skaber ”hjemlighed”.

Sofaen findes i dag både med ben i blandt andet sortlakeret, sæbe- eller oliebehandlet eg. Hynderne er lavet i kernelæder, der findes i forskellige farver og nuancer. Samme sofadesign findes desuden som en topersoners-sofa af navnet ”2212”.

Ikke nok hermed, har møbeldesigneren desuden været hovedmand til sofavarianter, der minder mere om en daybed end en decideret sofa.

Dette er blandt andet tilfældet med modellerne ”4312” eller ”2218”

Hvorfor er det en god idé at købe en sofa tegnet af Børge Mogensen?

Med en Mogensen sofa får du ikke blot et smukt og moderne, dog klassisk møbel – du får samtidig også et funktionelt møbel, der, alt afhængig af størrelse, kan bruges i adskillige af husets rum. Desuden får du en sofa, der er enormt holdbar. Børge Mogensen lagde nemlig en ære i at udtænke møbler, som ikke kun skulle være til pynt.

De skulle benyttes i det daglige, også af den travle børnefamilie. Og selv den dag du, mod forventning, skulle blive træt af sofaen, så er salg af brugte Børge Mogensen møbler meget populært. Du vil dermed aldrig skulle skille dig tomhændet af med denne møbelarkitekttegnede sofa.

Det kan sågar vise sig at blive en rigtig god investering for dig, da også udlandet kigger langt efter danske møbeldesigns

Hvilke fordele og ulemper er der ved at vælge en Børge Mogensen sofa i læder?

Mange af Børge Mogensens sofaer er lavet med hynder i kernelæder. Dette har enormt mange fordele, idet kernelæder er let at holde og ikke kræver megen vedligehold.

Dog kan en smule pleje en sjælden gang imellem forlænge læderets blanke og flotte overflade.

Læderet bevarer dermed bedst sin spændstige og glatte overflade ved en smule vedligehold, eventuelt i form af læderpleje én til to gange årligt. Desuden skal man ved køb af en Børge Mogensen sofa i læder være opmærksom på, at kernelæder generelt ikke har godt af for kraftig solpåvirkning eller andet stærkt lys, der kan ligestilles hermed. Dette vil nemlig få læderet til at falme.

En sofa i læder er dog det oplagte valg, såfremt man ønsker et klassisk, stilrent look, der har en ubegrænset holdbarhed.

At vælge læder er i øvrigt et rigtig fornuftigt valg, hvis man undertiden spilder i sofaen. Læderet er nemlig let at tørre over med en klud. Hvis man dog er til et ”varmere” udtryk, kan man med fordel købe en Børge Mogensen sofa med hynder i uldstof i stedet.

Garanteret er det, at uanset hvilken sofa du vælger, så er du sikker på at få et smukt og holdbart børne mogensen møbel, der vil skabe glæde hos alle, der benytter sig heraf. Husk også at overveje at kombinere din sofa med en Børge Mogensen stol for at fuldende udtrykket

Ompolstring af Børne Mogensen sofa (video)

I videoen her kan du se en Børge Mogensen sofa model 201 der får en tiltrængt ompolstring.

Videoen giver et godt billede af den kvalitet sofaerne er lavet med, og hvordan sofaerne med en ompolstring i ny og næ kan holde rigtig mange år https://www.youtube.com/watch?v=ENoBPDT_UVo